fbpx

Prijzen & Data

voor de zeilvakantie van je leven

 

Wij begeleiden je op je zeiltocht door de Griekse wateren. Er wordt een avontuurlijke tocht gezeild waarbij verschillende Griekse eilanden, haventjes en baaien de revue passeren. Alleen het onderweg zijn is al puur genieten. Geniet van de zeilvakantie van je leven.
Natuurlijk is er naast het zeilen alle tijd om lekker te luieren, flaneren, zwemmen of snorkelen.

Actief meezeilen en snorkelen
Wil je actief meezeilen, iets over zeilen leren of gewoon lekker snorkelen en in de zon op het voordek liggen? Dan is dit jouw zeilvakantie!

DE AANKOMST- EN VERTREK voor de zeilvakantie van je leven

Let op: De verblijfsweken kunnen wij niet helemaal definiëren omdat wij je verblijf zoveel mogelijk willen laten aansluiten op de beschikbare vluchten naar Griekenland. Wij  kunnen ook je vluchten verzorgen. Ga je met eigen vervoer of op eigen gelegenheid, overleg dan met ons over je aankomsttijden.

 

1 week meevaren voor 450 euro per persoon

AL EEN VERBLIJF OP ZAKYNTHOS GEBOEKT?
DUS JE BENT IN DE BUURT?

Onan Charters heeft als thuishaven het prachtige eiland Zakynthos. Heb je al een vakantie geboekt en ben je in de buurt van Zakynthos, dan kun je altijd proberen of je één of meer dagen mee kan zeilen. Bel de schipper op zijn mobiele nummer (00306945331589) en hij informeert je graag over de mogelijkheden.

Vriendelijk verzoek om dit nummer alleen voor dergelijke last minute mogelijkheden te gebruiken.

DE ZEIL VAKANTIE VAN JE LEVEN COLLECTIEF BOEKEN (HUUR VAN HET GEHELE SCHIP)

Varen met de Onan is een fantastische manier om iets bijzonders te ondernemen of te vieren; huwelijksreis, verjaardag, jubileum, vele jaren samen, teambuilding of er “gewoon” tussenuit met het hele gezin of vrienden. Ook voor 2 families is er op de Onan meer dan genoeg plaats. Het schip is bij uitstek geschikt om in overleg met de schipper de zeilvakantie van je leven samen te stellen. Boekingen met een groep, tot max. 12 gasten.

Prijzen zijn per week, voor het hele schip incl. schipper

April

2500 euro

Mei

3000 euro

Juni

3250 euro

Juli

3500 euro

Augustus

3500 euro

September

3000 euro

Oktober

2750 euro

November

2200 euro

INDIVIDUEEL BOEKEN – MEEZEILEN

 

De prijs voor een individuele boeking bedraagt € 450,- per week.

 

Je boekt een kooi en zeilt dan het schip met maximaal 7 andere gasten.

Meezeilen betekent dat je niet het gehele schip huurt, maar dat je voor jezelf een plek aan boord van de Onan reserveert. Er zeilen dus ook andere mensen mee, tot een maximum van 8 personen. Wil je dus op vakantie met anderen, dan is dit een ideale gelegenheid om met nieuwe vrienden en vriendinnen kennis te maken.

Boek je als stel of als vriendenpaar dan kun je in overleg met ons vooraf  ook een cabine/hut reserveren. Je kunt zowel voor één als voor twee weken boeken, waarin een in gezamenlijk overleg zeer gevarieerde reis wordt gezeild langs de vele eilanden.

“Meezeilen” betekent dus niet persé dat je zelf ook actief bij het zeilen betrokken “moet” zijn. Ook als je gewoon relaxed van de zon en de zee genieten wilt, zul je je bij ons aan boord zeer goed thuis voelen.

Speciaal voor singles organiseren wij in voor- en najaar ook Singlereizen.

In mei, juni, september en oktober wordt de mogelijkheid geboden om op de Onan een plek te boeken.

Bij de prijzen inbegrepen:

  • Accommodatie aan boord
  • Diensten van ervaren schipper
  • Gebruik van bijboot, genaker
  • Bedlinnen

Niet bij de prijzen inbegrepen:

  • Reis naar Griekenland
  • Eten en drinken aan boord of aan de wal
  • Brandstof, havengelden en eindschoonmaak
  • Evt. excursies

Meer info...

…over de beschikbaarheid.