fbpx

ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. Na de definitieve boekingsbevestiging en de betaling van de eerste termijn van U aan Onan Charters is de boeking geldig.
 2. Van ons ontvangt U per email de boekingsbevestiging met verdere details. Enkele weken voor Uw vertrek ontvangt U het mobiele telefoonnummer van de schipper. De boeking is voor een meezeilen vakantie of voor het gehele schip in Griekenland als beschreven. De heen- en terugreis naar Zakynthos ligt buiten de verantwoordelijkheid van Onan Charters. Maaltijden kunnen aan boord worden klaargemaakt en er kan gebruik worden gemaakt van de keuken. Echter de kosten voor het eten en drinken en het klaarmaken moet onderling door de meevarenden worden verzorgd en is niet inbegrepen bij deze aanbieding.
 3. De deelnemer neemt voor eigen risico deel aan de zeilvakantie. Er zal alles aan worden gedaan om de veiligheid en het welzijn van de passagiers te waarborgen. Echter hij / zij is voor zichzelf verantwoordelijk en dient de voor zijn / haar persoon de benodigde veiligheid in acht te nemen. Onan Charters kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, schade, ziekte of gedrag van derden. Wij raden U derhalve aan een reis- en ongevallenverzekering af te sluiten.
 4. Aan boord is geen verzekeringsdekking tegen brand, diefstal, verlies of als iets in het water valt. Aanspraken op schadevergoeding daaromtrent zijn uitgesloten.
 5. Reddingsvesten voor kinderen moeten worden verzorgd door de ouders of begeleiders.
 6. Met de definitieve reservering bevestigt U tevens dat U de algemene voorwaarden heeft gelezen en er mee akkoord gaat.
 7. U en Uw gezelschap moet de verantwoordelijkheid accepteren om U netjes te gedragen. En geen gevaar, of schade te zullen veroorzaken aan eigendommen of ergernis veroorzaken van de opvarenden en Onan Charters personeel.
 8. De betaling geschiedt in 2 delen: Eerste termijn direct na ontvangst boekingsbevestiging 25% van de reissom. Tweede termijn 14 dagen voor vertrek het restant van de reissom.
 9. Annulering voor vertrek binnen:

4 maanden voor vertrekdatum verschuldigde reissom 25%
3 maanden voor vertrekdatum verschuldigde reissom 50%
2 maanden voor vertrekdatum verschuldigde reissom 75%
1 maanden voor vertrekdatum verschuldigde reissom 100%

 • Aanvullende voorwaarden flottieljezeilen:
  Onancharters verplicht zich het door U gehuurde zeiljacht in goede en schone toestand over te dragen.
  Mochten wij door omstandigheden het door U bestelde jacht niet tijdig kunnen leveren,dan word U een gelijkwaardig of beter jacht aangeboden.
  Het zeiljacht word samen met U doorlopen en nagekeken op eventuele mankementen en beschadigingen, waarna de borgovereenkomst getekend en de borg overgedragen word.
 • Uit de borg worden eventuele schades betaald die door de huurder veroorzaakt zijn.
 • Schades die de borg te borg te boven gaan zijn voor rekening van de verzekering van de verhuurder.
 • In Flottielje verband dienen de deelnemers zich te houden aan de aanwijzingen van de leiding
 • De betaling geschiedt in 2 delen: Eerste termijn direct na ontvangst van de boekingsbevestiging, 50%van de huurprijs en eventuele flottielje toeslag. Tweede termijn 30 dagen voor vertrek het restant.
 • Borgbetaling ter plaatse contant of met Creditkaart.

Annulering voor vertrek binnen:

 • 4 maanden voor vertrekdatum verschuldigde reissom 25%
 • 3 maanden voor vertrekdatum verschuldigde reissom 50%
 • 2 maanden voor vertrekdatum verschuldigde reissom 75%
 • 1 maand voor vertrekdatum verschuldigde reissom 100%