fbpx

ZEILEN IN GRIEKENLAND

BOEK NU DE ZEILVAKANTIE VAN JE LEVEN

Welkom aan boord bij de ONAN, een 23 meter schoenerjacht,

het mooiste schip van elke haven of baai in Griekenland.

Altijd al willen zeilen in Griekenland? Dan is hier je kans.

Je kunt al 1 week meezeilen voor 450,-

ONANCHARTERS, voor een fantastische zeilvakantie in Griekenland.

De Onan heeft als thuishaven Zakynthos in Griekenland. Het is een ideaal schip voor een zeilvakantie met familie, vrienden of een groep. Gewoon lekker meezeilen in Griekenland kan natuurlijk ook en speciaal voor singles organiseren wij Singles Zeilvakanties in voor- en najaar.

Zakynthos

Het eiland Zakynthos ligt in de Ionische zee te midden van tientallen eilanden en eilandjes met talloze kleurrijke haventjes, prachtige baaien en stranden. Hier rondzeilend kun je in een week vele van deze mooie plaatsen, die vaak alleen per boot te bereiken zijn, bezoeken. De meestal noordwesten wind brengt de Onan elke avond weer bij een ander eiland. Zo kom je bijvoorbeeld op Kefalonia, Ithaca en Lefkas maar ook op minder bekende eilandjes als Meganisi, Kastos of Kalamos. De schipper kent het gebied op zijn duimpje, laat de mooiste plekjes zien en wijst de beste taverna’s.

Geen zeilervaring? Geen probleem

Naar gelang je ervaring of wensen kun je meer of minder actief meezeilen. Van voor- tot najaar is het weer in dit gebied ideaal om een prachtige zeiltocht te maken. Veel zon, heerlijke temperaturen en door de vele eilanden is het een beschut vaargebied.

Zeilen in Griekenland met schipper

Actief zeilen of gewoon relaxen op het dek? Dan ben je hier aan het juiste adres…

Het Schip

Met een lengte van 23 meter is de Onan een van de grotere zeilschepen van de Ionische zee. Het schip biedt u een geheel unieke zeilervaring met een volop comfort en ruimte. Met een maximum van 12 gasten, wordt u een zeer comfortabele zeilvakantie gegarandeerd.